Roast Beans | Over ons
11
page-template-default,page,page-id-11,hazel-core-1.0.7,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Over ons

Sinds 2014 serveert Roast Beans heerlijke biologische koffie vanuit een vintage Renault Estafette. Van daar On Wheels. Inmiddels is het ‘wagenpark’ uitgebreid met de retro Lander, compacte Westfalia en diverse losse koffie barren.
Roast Beans is gestart door Patrick en Patricia Hofland. Twee koffieliefhebbers, woonachtig in de Zaanstreek. Met een hart voor biologische producten en modern retro interieur. Twee elementen die samen komen in Roast Beans.

 

Naast koffie hebben we ook heerlijke thee, warme chocolademelk, zoete lekkernijen en glühwein voor een winters feest. We kiezen zoveel mogelijk voor biologische producten ook zijn onze bekers, deksels en servetten gemaakt van gerecycled materiaal en volledig biologisch afbreekbaar.

 

Je vindt ons op festivals, beurzen en wellicht in jouw achtertuin. We zijn immers ook in te zetten voor elk evenement. Van beurs tot persdag tot bruiloft. Meer informatie daarover? Neem contact met ons op of kijk op boek de bus  of voor het kleine broertje op boek de westfalia.

Roast-Beans-over-ons
Estafette