Roast Beans | Over ons - Roast Beans
11
page-template-default,page,page-id-11,ajax_leftright,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
 

Over ons

Roast Beans is heerlijke biologische koffie geserveerd vanuit een vintage Renault Estafette. Van daar On Wheels. Maar sinds september 2017 is dat niet meer helemaal waar, toen openden we onze eerste vaste vestiging in Beverwijk.

 

Roast Beans is gestart door Patrick en Patricia Hofland. Twee koffieliefhebbers, woonachtig in de Zaanstreek. Met een hart voor biologische producten en modern retro interieur. Twee elementen die samen komen in Roast Beans.

 

 

Naast koffie hebben we ook heerlijke thee, sappen en de kids ‘oma’s limonade’, ijskoffie op zomerse dagen en ook kunnen we als wijnbar ingezet worden. We kiezen zoveel mogelijk voor biologische producten ook zijn onze bekers, deksels en servetten gemaakt van gerecycled materiaal en volledig biologisch afbreekbaar.

 

Je vindt ons in de Breestraat van Beverwijk en met de bus op festivals, beurzen en wellicht in jouw achtertuin. We zijn immers ook in te zetten voor elk evenement. Van beurs tot persdag tot bruiloft. Meer informatie daarover? Neem contact met ons op of kijk op boek de bus  of voor het kleine broertje op boek de westfalia. bekijk ook zeker de foto’s van de bus in al zijn glorie en hoe hij eruit zag de eerste keer dat we hem zagen.

Roast-Beans-over-ons
Estafette