flatbread - flatbread
21054
page-template-default,page,page-id-21054,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ons Flatbread is een kort in de oven gebakken platbrood, belegd met diverse mediterraans geïnspireerde toppings. Denk aan mozzarella, serranoham, rucola, zongedroogde tomaat, pesto et cetera. Ook bieden we standaard een vegetarische variant. Geheel vegetarisch of zelfs ‘vegan’ is ook mogelijk. In alle gevallen zijn ze heerlijk als lunch, diner of om te delen bij de borrel.

 

We serveren onze Flatbread’s vanuit een charmante oldtimer Lander. De Lander heeft een vergelijkbare uitstraling als onze mobiele espressobar waarmee we al sinds 2014 op talloze evenementen, festivals en beurzen te vinden zijn. De Flatbreads hebben we het afgelopen jaar uitvoerig kunnen testen in een vaste locatie en zijn nu klaar om met ons ‘on the road’ te gaan.

In plaats van of aangevuld op de Flatbread’s kan de Lander ook ingezet worden als mobiele wijn en/of espressobar. Hij is immers uitgerust met koeling en een volwaardige espresso machine.

Meer informatie of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

www.flatbreadfoodtruck.nl

2019 © Roast Beans